Hurdal kommune -app

I denne appen kan du abonnere på de nyhetskategoriene som er aktuelle for deg, slik at du kan motta relevant informasjon rett i lomma!

Du finner også selvbetjening i appen hvor du kan se dine eiendommer, finne søknadsskjemaer, kjøpe tjenester i e-torg, registrere deg som frivillig eller chatte med kommune-Kari, som svarer på spørsmål 24/7.

Vi vil stadig utvikle tjenesten, så følg med på nye muligheter for selvbetjening i tiden fremover!

Her kan du laste ned appen (åpne linken på din enhet):

Android telefoner/nettbrett: Link

iPhone/iPad: Link

Min Borgermelding

I Min Borgermelding kan du melde inn observasjoner og innspill til kommunen, både ris og ros!

Når du åpner appen vil den lede deg igjennom angivelse av sted (automatisk dersom du tillater det), beskrivelse av det du vil melde, kategori slik at riktig saksbehandler får meldingen, vedleggelse av bilde ved behov, og om observasjonen er av negativ, nøytral eller positiv art.

Når meldingen er mottatt av kommunen vil den sendes til behandling av relevant saksbehandler. Du vil kunne følge status på din sak i appen.

Her kan du laste den ned:

Android telefoner/nettbrett: Link

iPhone/iPad: Link