Tenk at alle bøker en gang har vært et tre! I trærne har det bodd maur, mus, ekorn - og kanskje en bokfink? I biblioteket er det mange bøker - en hel skog!

Hege slår opp teltet sitt i biblioteket. På turen har hun med fele og ukulele, og mange sanger om dyra vi kan møte i skogen.

Dere lurer kanskje på hva en strofe er? Bli med til Heges telt, så får dere høre. Ta gjerne med en sang dere liker om et koselig, rart, søtt eller farlig dyr.

Velkommen til konsert kl. 13-13.40!
Anbefalt for barn 4-8 år.

HEGE RIMESTAD har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har også spilt med Mari Boine, og utgitt solo-CDene The Seed KeeperHvite pil og barneplata Fly som en stein sammen med Geirr Lystrup. Denne ble belønnet med Spellemannpris.

Mange kjenner Hege Rimestad som Rødnissejenta fra Jul i Blåfjell, og hun har gjort en rekke turnéer for Rikskonsertene og DKS i skole og barnehage. De siste to årene har hun spilt ca 150 konserter med Astrid Lindgren-programmet Pilutta deg! sammen med Sara Andersson – for små og store på bibliotek, sykehjem, skoler og bygdedager.

Publisert: 11.12.2019 13:52:19
Sist endret: 11.12.2019 13:52