Har du en bolig til leie?

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Har du en bolig til leie i Hurdal? Vil du leie ut huset ditt til en flyktningfamilie eller enslige voksne som står på venteliste for å bli bosatt i Hurdal?

Hurdal kommune har politisk vedtak om å bosette flyktninger. Kommunen ønsker å hjelpe flere til å bosette seg i det private boligmarkedet som er begrenset i Hurdal. Kommunen har mulighet å inngå flerårig kontrakt eller tilvisningsavtale, og yter sikkerhet i form av depositumsgaranti. Kommunen følger opp beboere etter innflytting, sikrer at husleien er betalt og huset blir vedlikeholdt etter avtale. Flyktninger er stabile leietakere fordi de mottar støtte fra kommunen i de første årene etter bosetting.

Om du lurer på noe eller om du vil leie ut et hus, leilighet eller hybel, ta kontakt med Nicoline Nørgaard i flyktningetjenesten i Hurdal kommune på telefon 66 10 66 18 eller via epost nicoline.norgaard@hurdal.kommune.no

Hurdal kommune

Publisert: 22.06.2017 09:21:14