Innhold

Kjære hurdøling!

Tusen takk for den enorme innsatsen du har lagt ned nok et år. Tusen takk til deg som har fulgt nasjonale og lokale smittevernråd. Tusen takk til deg som har testet deg, holdt deg hjemme og passet litt ekstra på de rundt deg.  Og en spesiell takk til du som har vaksinert deg. Du har gjort en fantastisk innsats for samfunnet!

Vi gleder oss til 2022, og håper det blir et år fylt med glede, flere sosiale sammenkomster og gode klemmer! Det blir nok et annerledes år - i hvert fall i starten av 2022- men sammen skal vi klare dette!

Foran oss har vi mange spennende og viktige oppgaver og prosjekter. I årets første uke vil vi gjerne gi deg en oppdatering på viktige nyheter fra kommunen som du bør kjenne til.

 

Ny legevaktsordning for Hurdal i Eidsvoll

Legevakttelefonen 116 117 er betjent hele døgnet, alle dager gjennom hele året.

Legevakten er bemannet med lege hverdager fra kl: 16.00 til kl: 08:00 og hele døgnet i helger og på helligdager. Besøksadresse er nå; Helge Neumannsveg 5,2080 Eidsvoll

Legevaktens oppgave er å gi deg hjelp med helseproblemer som ikke kan vente til vanlig kontortid. Ved livstruende tilstander med behov for øyeblikkelig assistanse kontaktes nødtelefon 113.

 

Vaksinering mot Covid-19

Vi tilbyr nå drop-in vaksinering hver torsdag i januar mellom kl 15.00-17.00 på Frivillighetens hus. Dette gjelder alle over 18 år. Husk å det må ha gått 20 uker fra sist gang du fikk vaksinen. Har du enda ikke tatt vaksinen? Da er det ekstra viktig at du møter opp. Vaksinen er vårt viktigste verktøy ut av denne pandemien.
Det vaksineres også på fredager og da må du booke tid på telefon eller via denne linken: https://timebestilling.remin.no/dgi-hurdal

 

Støtte til næringslivet

Hurdal kommune har i 6. tildelingsrunde fra regjeringen mottatt 304.000,- kr som raskt skal tildeles næringslivet som har vært rammet av omsetningssvikt og økonomisk tap som følge av strenge smitteverntiltak. Tildelingskriterier skal opp til politisk behandling 19.januar, og vil publiseres i søknadsportalen www.regionalforvaltning.no fortløpende etter det.

 

Hurdal sentrum

Er du nysgjerrig på som skjer i Hurdal sentrum? Ta en titt på denne videoen for informasjon om status og planer fremover.

https://vimeo.com/655362961

 

Smittesituasjonen

Det har vært en nedgang i antall smittetilfeller mellom jul og nyttår, men også færre som har testet seg. Vi forventer at tallet fra uke 52, som var 8 nye smittetilfeller bekreftet med PCR, vil øke noe fremover. Alle i skole og barnehagene er bedt om å teste seg etter juleferien, og vi opplever å ha god kontroll og oversikt over smittesituasjonen i kommunen.

Avslutningsvis kommer vi med et ønske i det nye året at du passer godt på deg selv og dine, og er der for de som trenger litt ekstra omtanke og støtte nå. Vi sender en varm tanke til deg som har blitt hardt rammet av pandemien.

Vi ønsker deg og dine et riktig godt nyttår!

PS. Husk å registrere vannmåleravlesning her (https://viameter.viascan.no/Avtale/MinSide/Logon/44192736-E9F0-4DF4-9190-86C04ECA3983)  innen den 8.januar.

 


Publisert: 04.01.2022 13:54:42
Sist endret: 04.01.2022 13:54