Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Du kan bidra til å effektivisere dialogen mellom folk og folkevalgte!

Dette er en invitasjon til å delta i et trygt og enkelt forskningsprosjekt, som skal utforske muligheten for å effektivisere dialogen mellom «folk og folkevalgte».

Prosjektet gjennomføres i Hurdal mellom 16.-20 mai.
Påmeldingen skjer så raskt som mulig, og senest fredag 10. mai.

Kort fortalt handler forskningsprosjektet om å teste en applikasjon (App) .
«Appen» skal utforske muligheten for å effektivisere dialogen mellom «folk og folkevalgte».
Målet er å skape mer deltagelse og større engasjement i lokalsamfunnet.

Testen vil maksimalt ta deg 30 minutter - til sammen. Du skal kun svare på 5 enkle spørsmålsrunder.
Spørsmålene er utformet av de folkevalgte i Hurdal kommune. De sendes ut via Ordføreren, og vil handle om ting som er aktuelle for kommunens innbyggere.

Svarene du gir er 100% anonyme. Det er kun forskerne som vet hvem du er, og hva du svarer.
Det vil ikke ta mer enn 2-3 minutter å svare på hver spørsmålsrunde.
Du kan svare når det passer deg best, i løpet av 24 timer etter at spørsmålet er stilt.

Vedlagt finner du en link til vårt registreringsskjema. Her vil du finne mer informasjon om prosjektet.

Vi håper du takker «JA». Det er frivillig, ufarlig, enkelt, trygt og 100% seriøst.
Det er forskere ved Universitetet i Sør-øst Norge som gjennomfører forskningsprosjektet i samarbeid med Hurdal kommune (v/Ordfører) og selskapet Post Local.

Dersom du har spørsmål - ta kontakt!

Dette gjør du dersom du vil være med:

1. Klikk på linken under og fyll ut skjemaet
  2. I løpet av noen dager vil du motta en mail fra oss. Mailen inneholder en link til nedlastring av selve appen.
  3. Svar på noen enkle og kjappe spørsmål. Disse kommer via appen i tidsrommet 15-20. mai.
  4. Når siste spørsmål er besvart (20.5), er forskningsprosjektet i Hurdal avsluttet. Du har IKKE forpliktet deg til noe annet!

Klikk her for påmeldingsskjema

Publisert: 06.05.2019 11:09:39