Det er Innovasjon Gardermoen v/daglig leder Runar Bålsrud (ordfører i Hurdal) som holder tak i prosessen og inviterer til en workshop sammen med Hurdal Næringsforum for å diskutere og lære.

Hvis du ikke har anledning til å møte, men har lyst til å bidra,  send gjerne noen betraktninger/svar på de 5 problemstillingene under til post@innovasjon-gardermoen.no og merk emne med Strategisk Næringsplan.

Brenner du for lokale arbeidsplasser, utvikling av bedriftsnettverk og næringsklynger og vil du være med på å løfte frem næringslivet i Hurdal? Ja da bør du legge turen innom vår workshopen i Kommunestyresalen i Hurdal Rådhus, onsdag 8.oktober kl. 08.00-10.30.

Vi skal jobbe oss gjennom ulike spørsmål og scenarioer slik som blant annet:

1.            Har du konkrete innspill til satsingsområder for ny næringsutvikling i Hurdal?

2.            Hvilke områder av det eksisterende næringslivet i Hurdal kan tenkes å passe inn i en regional setting?

3.            På hvilken måte kan du/dere i Hurdal dra nytte av en felles næringsplan?

4.            Kan man skape noe mer innen næringslivet i Hurdal gjennom samarbeid med andre bedrifter i regionen?

5.            Hva kan næringslivet i Hurdal bidra med i regionen, og hva kan regionen bidra med for Hurdal?

Hvis du kan komme, meld ifra til runar@innovasjon-gardermoen.no innen fredag 5.oktober.

Publisert: 27.09.2019 09:40:23
Sist endret: 27.09.2019 09:40