Kommunale avgifter mai 2019

Denne uken sender Hurdal kommune ut faktura på renovasjon, feiing og eiendomsskatt elektronisk med forfall 19. juni.

* Renovasjonsgebyret gjelder for hele 2019

* Feiegebyret gjelder for hele 2019. Gebyret deles i årlige avdrag, selv om intervall for feiing er hver 2.,3. eller 4. år.

* Eiendomsskattegebyret gjelder for 1. halvår 2019

Her kan du lese mer om kommunale gebyrer.

Vi oppfordrer alle til å opprette eFakturaavtale i sin nettbank for å kunne se og betale fakturaen på enklest mulig måte. Les mer om dette her.

Informasjon om eiendomsskatten

Skattesedlene ( informasjon om dette årets eiendomsskatt) ble sendt ut i 28.februar 2019 med klagefrist 12.april 2019.

De som har klaget på skattegrunnlag utarbeidet av kommunen og ikke har mottatt svar: Har du ikke mottatt svar er klagen under behandling. Alle som har sendt inn klage før klagefristens utløp vil få behandlet sin klage.

De som har skattegrunnlag utarbeidet på formuesgrunnlaget må rette klagen til skatteetaten.

De som har klaget må betale innen frist.  De vil, hvis skattegrunnlaget endres som følge av behandling av klagesak, få refundert alt som evt. er innbetalt for mye, med rente.

Publisert: 20.05.2019 15:01:00
Sist endret: 20.05.2019 15:01