Kommune-Kari

Spør Kommune-Kari om det du lurer på så finner hun svaret for deg

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Finn det du leter etter, Kommune-Kari hjelper deg!

Den virtuelle roboten Kommune-Kari er et nyttig verktøy på kommunens hjemmeside

Kommunene på Øvre Romerike får et nytt digitalt verktøy, hun heter Kommune-Kari og bidrar til å gi hjemmesidene et mer personlig preg. Kommune-Kari er en Chat-bot, en virtuell robot, som skal svare på spørsmål via chat. Det er DGI sammen med Sem & Stenersen Prokom står for leveransen av chatboten til de 6 Øvre Romerikekommunene Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

Du møter Kommune-Kari med en gang du åpner forsiden til Hurdal kommunes nettsider.

Spør Kommune-Kari om det du lurer på.

Roboten blir aldri lei av å svare på spørsmål om kommunens tjenester, søknadsfrister eller kontaktinformasjon. Hun jobber 24 timer i døgnet og sørger for at kommunen alltid er tilgjengelig for sine innbyggere.

Kommune-Kari vil gjøre kommunene mer effektive. Hun forstår dialekt, stavefeil og kan svare på over 3000 spørsmål allerede. Kommune-Kari blir smartere for hver dag og Hurdal kommunes robottrenere jobber kontinuerlig med å gi henne gode svar på relevante spørsmål du stiller henne.

Vi ønsker dere spør Kari om det dere lurer på, slik at vi kan hjelpe henne til å bli best mulig. Kari er ikke utlært, likevel skal hun allerede kunne svare på typiske spørsmål kommunen får. Det kan være spørsmål om nærmeste barnehage, om alle kan bygge bod i hagen, om det er ledig stilling som lærer i kommunen.

Kommunenes nettsider er en massiv informasjonskanal og det kan være vanskelig å navigere seg rundt for å finne svar på det du lurer på. Ved å alltid være tilgjengelig hjelper Kommune-Kari deg med å hente frem svaret på akkurat det du lurer på, når du lurer på det. Målet er at Kommune-Kari skal gi deg umiddelbar tilgang til informasjon uten at du må ringe, sende e-post eller søke opp informasjonen selv.

Bruken av verktøy som roboten Kommune-Kari er et steg inn i fremtidens teknologi.

Publisert: 30.08.2018 09:29:32
Sist endret: 30.08.2018 09:29