Smittesituasjon

Den siste uken har det vært 5 nye smittetilfeller registrert i Hurdal.

Personene er i isolasjon, og nærkontakter satt i karantene. Dette har også utløst at 3.klasse ved Hurdal skole og kultursenter er i karantene.

Totalt har 49 personer bostedsregistrert i Hurdal vært smittet siden pandemiens start.

Status testing

Sist uke testet 46 personer seg ved teststasjonen i Hurdal. Nå som pollensesongen er i gang minner kommuneoverlegen om at symptomer på pollenallergi og covid-19 har visse likhetstrekk.

Allergikere oppfordres derfor ved usikkerhet til å teste seg slik at man kan utelukke covid-19.

Vaksinasjon

Vaksinasjonsprosessen går som planlagt, og denne uken og neste mottar Hurdal 198 doser. Vi vaksinerer nå innbyggere under 75 år, samt personer med risiko for alvorlig sykdomsforløp av Covid-19.

Tiltaksnivå

Hurdal kommune har fortsatt et høyt tiltaksnivå. Les mer om hvilke regler og anbefalinger som gjelder ut denne uken.

Tiltaksnivå for Hurdal

Publisert: 19.04.2021 15:19:54