Med økt vaksinasjonsdekning i befolkningen og en ny fase av pandemien er mange smitteverntiltak for innbyggere tatt bort. Denne fasen kalles normal hverdag med økt beredskap. Smitteverntiltakene mot spredning av koronavirus er nå avviklet, og vi informerer ikke lenger om smittetilfeller og personer i karantene.

Det betyr at vi vil oppleve koronasmitte i samfunnet over tid.

Dette er noe vi alle må leve med, og følge nøye de rådene som foreligger.

For å hindre unødvendig spredning og større utbrudd er det fortsatt viktig at vi forsetter med de gode, grunnleggende smittevernrutiner som håndvask, være hjemme og teste oss om vi har symptomer og overholder øvrige anbefalinger fra helsemyndighetene.

Kommunens teststasjon er åpen 3 dager i uken.

Se kommunens innbyggerportal for nærmere informasjon

Har du behov for en hurtigtest så kan du hente en i hallen på Rådhuset, eller i hovedinngangen til Helsetunet.

På helsetunet er det åpent også kveld og helg for henting av hurtigtest.

Får du positivt svar på hurtigtesten så skal du kontakte smittesporingsteamet og bestille time for test ved teststasjonen.

Er du definert som nærkontakt til en som er smittet skal du ta kontakt med smittesporingsteamet som vil gi veiledning og dele ut hurtigtester. Tlfnr. til smittesporingsteam er 458 78 498.

Ønsker du å følge med på antall smittetilfeller i landet, regionen og i kommunen kan du se FHI sin rapport her

Ved større utbrudd og ved innføring av nasjonale, regionale eller kommunale tiltak vil du finne oppdatert informasjon om det i våre kanaler.

Publisert: 24.11.2021 13:47:34
Sist endret: 25.11.2021 13:25