Gjennom brev, mailer, nettside, Facebook, personlig veiledning, SMSer, i møte med innbyggere og brukere yter vi tjenester, rådgiving og veiledning.

Det skjer mye i vår kommune om dagen og vi ser et behov for å nå ut til innbyggere med relevant og aktuell informasjon om noen viktige nyheter som berører mange.

Vi har laget et nyhetsbrev som sendes digitalt til alle som eier hus eller hytte i Hurdal. Vi vil også printe og legge det ut på relevante møteplasser i bygda. Man vil her finne veiledning og informasjon om kommunens informasjonskanaler, og hvordan man som innbygger kan finne tilgjengelig informasjon om tjenester og annet når man selv måtte ønske det.

Dette er ikke et nyhetsbrev du vil motta ofte, men er planlagt å sendes ut 1-2 ganger i året.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Nyhetsbrev juni

Publisert: 25.06.2019 14:03:55