Smittesituasjonen i kommunen er uendret, og det er ikke registrert smittede siden 13.februar.
Kommuneoverlegen oppfordrer til ekstra lav terskel for å teste seg ved symptomer som kan gi mistanke om smitte.
Symptomer kan være tett nese, sår hals, hoste, diare, feber, nedsatt smak- og luktesans, hodepine, slapphet, tung pust, muskelverk eller sykdomsfølelse.
Bestilling av time for test ved Hurdal Helsetun gjøres pr. telefon til 940 07 161 eller epost, koronatest@hurdal.kommune.no.

Denne uken har kommunen mottatt AstraZeneca-vaksinen, som skal benyttes til prioritert helsepersonell under 65 år. Kommunen har startet med innkalling via SMS til personer dette gjelder, og vaksinestart er allerede i morgen. Dose 2 av denne vaksinen skal settes etter 9-12 uker.
Les mer vaksinen her:

AtraZeneca - vaksinen

♥Ta vare på hverandre, på avstand♥

Publisert: 05.03.2021 14:29:52
Sist endret: 05.03.2021 14:29