Kjære elever og foresatte.

Nå nærmer seg skolestart og vi håper dere alle har hatt en fin sommerferie!
Både lærere og vi i ledelsen gleder oss masse til å se dere igjen etter ferien.

Første skoledag er onsdag 18/8.

Elevene på 2. til 10.trinn begynner kl.8.25 onsdag 18 august og følger vanlig timeplan ut dagen.

Elevene på 1.trinn møter på øvre område i lekeplassen kl.9.00 samme dag.

Hurdal skole og kultursenter går over til grønt driftsnivå med forbehold om at smittesituasjonen fortsetter å være stabil på nåværende eller lavere nivå.

Kommuneoverlegen har vurdert at dette er forsvarlig og riktig ut fra lokal og regional smittesituasjon.

Ved overgang til grønt nivå vil skole og SFO ha tilnærmet vanlig organisering og på den måten større fleksibilitet til å ha aktiviteter på tvers av grupper og friere tilgang til lekeområder.

På grønt nivå er det fortsatt slik at personer, altså både barn og voksne som har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand IKKE skal komme på skole og sfo.

Rutiner for god håndhygiene og renhold vil fortsatt bli opprettholdt. Vi minner også om vi fortsatt skal begrense fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming).

Vel møtt mandag 18.august!

Foto: Camilla Semb Riise

Publisert: 09.08.2021 14:57:48