Verdensdagen for Psykisk helse

For niende gang har Verdensdagen for Psykisk helse blitt markert i Eidsvoll og Hurdal.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Det ble arrangert festival i uke 41 og 42. Eidsvoll og Ullensaker blad hadde en egen artikkel om festivalen: http://www.eub.no/nyheter/videregaaende-faar-det-beste-foredraget

I Hurdal ble det gjennomført flere aktiviterer. Det var egen åpen møteplass med servering. Biblioteket hadde utstilling og aktuelle bøker tilgjengelig. Den 10. oktober var det egen markering på biblioteket med kaffe, utdeling av effekter og lesing av dikt.                                                                                              

Samme dag var det mange som tok turen med gå gruppen for å feire verdensdagen. Hele 18 personer gikk først en tur i det fine høst været, etterpå var det servering og diktlesing.

Mandag 16.10 var det internasjonal kvinnekveld. 55 kvinner og barn deltok på dette arrangementet. Først presenterte alle tjenestene seg; biblioteket, psykisk helse, flyktningetjenesten, og Hurdal helselaget. Deretter kunne man velge om man ønsket å delta på å lage blomster oppsatser eller steke vafler. Kvinnekvelden hadde norsk tema og inviterte også kvinner og barn fra asylmottaket til en International aften med integrering. Hurdalskoret stod for underholdning, og det var utloddning av blosmteroppsatser. Alle oppmøtte fikk et «stresshjerte» med hjem, som minne om en hyggelig kveld.


Publisert: 01.11.2017 15:11:42
Sist endret: 01.11.2017 15:11