Innhold

Jobb i Hurdal kommune

Hurdal kommune lyser ut alle ledige stillinger i WebCruiter. Klikk deg inn for å se oversikt over alle ledige stillinger og send inn din søknad digitalt.

Ledige stillinger

Hurdal kommune ansetter dessverre ikke på bakgrunn av åpne søknader. Vi oppfordrer deg til å følge med på kommunens side for ledige stillinger i WebCruiter. Søknader skal leveres på elektronisk søknadsskjema knyttet til den aktuelle stillingen.

Ledige stillinger / oppdrag utenfor Webcruiter

Besøkshjem - støttefamilie - støttekontakt - Barneverntjenesten

Noen barn som bor hjemme hos foreldrene sine trenger et ekstra hjem de kan besøke jevnlig. Disse barna trenger et trygt og hyggelig sted de kan være av og til, hvor de får muligheten til å ta del i det vanlige familielivet. Akkurat nå har vi mange barn som trenger et besøkshjem.

Hurdal kommune søker etter familien/par/enslige med og uten barn, eller besteforeldre som kan ha besøk av ett eller to barn en helg pr. måned.  

Hurdal kommune ser også et økende behov for at familier med lite nettverk og støtte i hverdagen har et behov for en støttefamilie, samt at barn i forskjellige aldre er i behov av en støttekontakt som kan være med dem på aktiviteter, utflukter og lignende.

Har du plass og tid til en eller flere i din hverdag?

Barneverntjenesten jobber med å finne gode tiltak for familier, slik at barn skal ha det trygt og godt.

Vi har barn og ungdom i Hurdal kommune som trenger trygge og gode støttekontakter, trygge og stabile hjem å besøke, samt stabile og engasjerte støttefamilier til å gjøre aktiviteter sammen med dem.

Kunne du tenkt deg å gi et barn eller en ungdom ekstra gode opplevelser i hverdagen?

Ta kontakt med Hurdal kommune på mail: marie.lovise.steffens2@hurdal.kommune.no eller på tlf: 90565533


Publisert: 01.12.2016 11:54:21
Sist endret: 07.02.2023 12:26