Frivilligsentralen og kommunen arrangerer gratis høstferieaktiviteter for barn og unge fra 1. trinn og opp til 18 år. Ved påmelding oppgi navn og alder på barnet, samt ønsket aktivitet. Påmelding må gjøres av foresatte. Det er et begrenset antall plasser per aktivitet, så her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet.

Påmelding sendes til kristin.austrheim@hurdal.kommune.no innen onsdag 23. september.

Aktivitetene vil tilrettelegges og gjennomføres slik at nasjonale retninger for smittevern ivaretas.

Keramikkverksted (1.-3. trinn)

Tid: Mandag 28. og tirsdag 29. september (velg mellom én av dagene), kl. 10-14

Sted: Gamle Coopen

Velkommen til åpent keramikkverksted for 1.-3. trinn på Gamle Coopen. Til denne aktiviteten må barna komme i følge med en ansvarlig voksen. En voksen kan komme sammen med flere barn. Vennligst oppgi i påmelding om du selv kommer med ditt barn eller om barnet kommer med en annen, slik at vi har oversikt over hvor mange som kommer totalt.

Det vil bli servert gratis lunsj til alle barna som deltar. De voksne må selv betale for dette.

Foto: Alex Jones

Aktivitetsdag på Rognstad gård (4.-7. trinn)

Tid: Onsdag 30. september kl. 10-14

Sted: Rognstad gård

Opplevelsesdag på Rognstad gård. Det blir ridning, kos og stell med dyrene, kjøring med hest og vogn og grilling. Ta med egnede uteklær og godt humør.

Foto: Kristin Austrheim

Tur til Tusenfryd (8. trinn og eldre)

Tid: Fredag 2. oktober

Oppmøte: Avreise i felles buss fra Hurdal skole.

Bli med på tur til Tusenfryd! Vi reiser sammen i felles buss fra Hurdal skole, med retur samme sted på ettermiddagen.

Foto: Tusenfryd

Publisert: 03.09.2020 09:05:12