Hurdal bibliotek

Ordinære åpningstider

Mandag stengt
Tirsdag 10 - 11.30, 12 - 15.30
Onsdag 10 - 11.30, 12 - 15.30
Torsdag 12 - 19
Fredag stengt
Første lørdag i måneden 10 - 14

Nytt i biblioteket

  • Osvoll, Lise I. : Superpoteten : knollen som reddet Norge

    I etterkrigstiden spiste nordmenn 600.000 tonn poteter. Vi ble høyere og folketallet økte kraftig få år etter at poteten kom på middagsbordet. Hvordan skulle nordmenn overlevd kriger uten poteten? Og hvem hadde vi vært uten poteten? Forfatter og illustratør Lise Osvoll er tilbake med nok en gjennomillustrert, morsom og lettfattelig bok om historie, denne gangen landbruksvarianten. Boka passer for barn fra 6 år.

  • Hovland, Henrik : Pinnsvin

    Visste du at når pinnsvinet sover, slår hjertet 147 slag per minutt, men at det bare slår fem ganger per minutt når det er i dvale? Eller at det om vinteren kan gå opptil to timer mellom hver gang pinnsvinet trekker pusten?

    Pinnsvinet har mange fiender: grevlingen, reven, ugla, kulda, bilen, slåmaskinen, kant-klipperen, robotklipperen, bråtebrann til og med en skål med melk. For visste du at pinnsvinet ikke tåler laktose?

    Dette er en faktabok om et av de mest folkekjære dyrene i vårt nærmiljø. En liten krabat som både barn og voksne er opptatt av, men som mange av oss vet lite om.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

De 10 mest utlånte voksenbøkene siste halvår

Hurdølingene er glad i krim, men leser helst om de første dagene under koronapandemien og om sin egen bygd. Slik har det i hvert fall vært de siste seks månedene.

Les mer »

2020-årgangen av tidsskrifter i biblioteket gis bort!

Av titlene finner man Bonytt, Hytteliv, Villmarksliv, Fjell og vidde, Dine penger, Familien, Alt om håndarbejde, Hagen for alle, Illustrert vitenskap, Foreldre og barn, Vi over 60, Pensjonisten og Norsk husflid.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Appen Bibliofil er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen BookBites er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen FilmBib er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen PressReader
er Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen Libby er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss