Akershusbibliotekenes e-boktilbud

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Alle som er registrert ved et bibliotek i Akershus, og har et nettbrett eller smart-telefon som benytter Android eller iOS kan enkelt få tilgang til å låne og lese e-bøker fra biblioteket. Ved å installere appen eBokBib får du enkel tilgang til å låne og lese e-bøker fra biblioteket, og den er helt gratis.

Du som låner må laste ned appen fra App store eller Google play, og ha lånenummer og pinkode fra biblioteket tilgjengelig. Merk at en app oppgraderes jevnlig med ny funksjonalitet samt feilrettinger.

Lånetid

Lånetid for e-bøker er tre uker. Etter dette blir boka automatisk innlevert hvis du ikke fornyer den. I appen har du alltid oversikt over resterende lånetid på e-bøkene dine. Du kan låne opp til tre e-bøker samtidig, og de kan leses på flere enheter.

Reserveringskø

Er tittelen du ønsker utlånt, kan du sette deg på venteliste. Du kan levere inn boka tidligere slik at du kan låne nye e-bøker. Melding om reserverte bøker som er klare kommer direkte på nettbrettet og telefonen.

Deling på sosiale medie

Informasjon om bøker kan deles i sosiale medier. Her kan du anbefale direkte til dine venner.

Anbefalinger

Anbefalinger fra bibliotekene ligger i appen. Titler det er anbefalinger på vil få en grønn stjerne som man kan trykke på


Publisert: 01.02.2017 12:37:34
Sist endret: 01.02.2017 12:37