Hurdal frivilligsentral

Logo

Kontakt

Daglig leder:

Kristin Austrheim

Tlf: 99 77 75 33.

E-post

Besøksadresse:

Minneåsvegen 3

2090 Hurdal 

Frivilligsentralen skal først og fremst være med og skape gode møteplasser i nærmiljøet. Den skal være et formidlingspunkt mellom de som ønsker å yte en frivillig innsats og de som trenger litt støtte og hjelp. Den skal også bidra til å skape gode samarbeidsmuligheter og arenaer for alle frivillige organisasjoner. Frivilligsentralen er en selvstendig enhet som bygger på engasjement og motivasjon.

Ønsker du å bruke litt av tiden din sammen med andre, eller har du ideer til tiltak eller aktiviteter som kan gjøre nærmiljøet bedre? Ta kontakt med oss!

Hurdal frivilligsentral trenger alltid nye samarbeidspartnere enten det er lag/foreninger, enkeltmennesker eller organisasjoner.

For mer info om oss og våre aktiviteter, gå inn på våre websider: https://hurdal.frivilligsentral.no/

Følg oss gjerne på Facebook for å få de siste oppdateringene om oss og våre tilbud.

Frivillighet i en vanskelig tid

På grunn av corona-virus har vi avviklet alle møteplasser inntil videre. Frivilligsentralen kan imidlertid hjelpe til med andre oppgaver, som handling og hjemkjøring av matvarer.

Har du behov for bistand eller noen å snakke med?

Frivilligsentralen tilbyr handlehjelp og hjemkjøring av dagligvarer for deg som sitter i karantene, eller av andre årsaker ikke har mulighet til å handle selv.

Sitter du isolert hjemme uten så mange å snakke med? Våre hyggelige, frivillige ringevenner slår gjerne på tråden for en prat!

Ta kontakt med Kristin på 997 77 533 eller Kristin.austrheim@hurdal.kommune.no dersom du har behov for bistand.

Vi hører også gjerne fra deg som kunne tenke deg å bidra.


Her finner du oss