Innhold

Etter skoletid

Velkommen til vår ukentlige møteplass på onsdager. Her kan du komme innom etter skoletid for å få gratis varm mat, gjøre lekser, spille spill eller bare henge med venner.

Vi møtes onsdager kl. 12.00-14.00 på Frivillighetens hus.

Hovedmålgruppen for møteplassen er barn og unge fra 5.-10. trinn.

 

Etter skoletid onsdager fra kl. 11.30 på Dalheim

Grøtservering i skolen

Hver tirsdag og torsdag morgen får elever fra 5. til 10. trinn ved Hurdal skole tilbud om varm havregrøt. Aktiviteten er et samarbeid mellom Hurdal Helselag, kulturavdelingen i Hurdal kommune og Hurdal frivilligsentral.

 

Matutdeling

Hver onsdag ettermiddag kjører vi ut gratis matvarer til vanskeligstilte familier og personer i Hurdal. Vi samler inn donerte matvarer fra nærbutikkene i Hurdal, primært tørrvarer og andre varer som kan lagres i romtemperatur. Det vil variere fra uke til uke hvor mye matvarer som blir utdelt.

Ta kontakt på 99777533 eller kristin.austrheim@hurdal.kommune.no dersom du ønsker at vi skal komme innom deg. Alle våre frivillige må signere taushetserklæring.

Ønsker du å støtte matutdelingen? 

Ta kontakt i innboksen på Facebooksiden til Hurdal frivilligsentral, send mail kristin.austrheim@hurdal.kommune.no eller sms til 997 77 533.

Ønsker du å donere penger til matutdeling, kan du sende ønsket beløp til
Vippsnummer: 711484

 

 

Hjertetrim med fysioterapeut

Bli med på hjertetrim med fysioterapeut på tirsdager i idrettshallen.

Timen er tilpasset deg som har eller har hatt hjertesykdom, eller er i risikosonen for å utvikle det. Alle nivåer er velkommen. Treningen vil tilpasses gruppen. 

Tid: tirsdager kl. 16-17

Sted: styrkerommet i Hurdal idrettshall

Pris: Tilbudet koster kr 200,- per semester for medlemmer av LHL, og kr 300,- per semester for ikke-medlemmer.

Påmelding til Kristin i frivilligsentralen: 997 77 533 eller kristin.austrheim@hurdal.kommune.no. Det er et begrenset antall plasser.

Dersom du har spørsmål om timen, kan du kontakte fysioterapeut Kari Klepsvik på 954 08 489.

Tilbudet arrangeres av LHL Eidsvoll og Hurdal, Hurdal kommune og Hurdal frivilligsentral.

Hjertetrim

 

Allsang og quiz

Velkommen til en hyggelig og uformell møteplass på Frivillighetens hus!

Hver torsdag kl. 11 samles vi på Frivillighetens hus for quiz eller allsang med Odny Buraas. På quizsamlingene (partallsuker) blir det en lett blanding som alle kan være med på. Under allsangen synger vi kjente perler!

Det er salg av kaffe og vafler.

Vi legger stor vekt på det sosiale. Ta med deg en venn eller to og bli med!

Arrangementet er et samarbeid mellom Eidsvoll og Hurdal kirkelige fellesråd og Hurdal frivilligsentral.

Allsang og quiz 

 

BUA

På BUA Hurdal kan du låne gratis tur- og fritidsutstyr.

Hos oss kan du låne tur- og fritidsutstyr helt gratis! Her finner du masse fint utstyr til både sommer- og vintersesong. Vi har utstyr til folk i alle aldre.

Er du ny til BUA? Opprett gratis låneprofil her.

Åpningstider: mandag og torsdag kl. 17-19

Vi holder til i Klubbhuset til idrettslaget nede ved Hurdal idrettshall. 

BUA

 

 

Følgetjeneste/transport

Trenger du en hjelpende hånd for å komme deg til lege, tannlege eller på butikken? Kanskje du ikke har bil men trenger å komme deg fra A til Å?

Vi har frivillige som kan hjelpe deg med skyss fra A til Å, det være seg å bli med deg i taxi eller ved å kjøre deg i egen bil.

Dersom den frivillige bruker egen bil betaler du en egenandel til vedkommende på kr 50,- (gjelder innad i Hurdal). Egenandelen betales direkte til den frivillige.

Ta kontakt med frivilligsentralen på 99777533 dersom du trenger hjelp. Ta gjerne kontakt noen dager i forkant, da er det lettere for oss å finne en frivillig som kan hjelpe.

 

Ferieaktiviteter for barn og unge

Frivilligsentralen arrangerer gratis aktiviteter i sommer-, høst- og vinterferie for barn og unge i Hurdal. Vi kan tilby et variert utvalg aktiviteter for barn og unge fra 1. trinn og opp til 19 år. Aktivitetene arrangeres i samarbeid med Hurdal kommune.

Les mer om tilbudet her.

 

 

 

 


Publisert: 20.08.2019 10:39:33
Sist endret: 01.11.2022 11:15