Innhold

Etter skoletid

Velkommen til vår ukentlige møteplass på onsdager på Frivilligsentralen. Her kan du komme innom etter skoletid for å få gratis varm mat, gjøre lekser, spille spill eller bare henge med venner.

Vi møtes onsdager kl. 11.30-14.00 på Frivilligsentralen .

Hovedmålgruppen for møteplassen er barn og unge fra 5.-10. trinn.

Frivilligsentralen er åpen og andre som vil komme innom og spørre om noe eller slå av en prat er velkommen!

Etter skoletid onsdager fra kl. 11.30 på Dalheim

Grøtservering i skolen

Hver tirsdag og torsdag morgen får elever fra 5. til 10. trinn ved Hurdal skole tilbud om varm havregrøt. Aktiviteten er et samarbeid mellom Hurdal Helselag, kulturavdelingen i Hurdal kommune og Hurdal frivilligsentral.

 

Matutdeling

Hver onsdag ettermiddag kjører vi ut gratis matvarer til vanskeligstilte familier og personer i Hurdal. Vi samler inn donerte matvarer fra nærbutikkene i Hurdal, primært tørrvarer og andre varer som kan lagres i romtemperatur. Det vil variere fra uke til uke hvor mye matvarer som blir utdelt.

Vi tilbyr hjemkjøring. Ta kontakt på 41265725 eller noshin.riaz@hurdal.kommune.no dersom du ønsker at vi skal komme innom deg. Alle våre frivillige må signere taushetserklæring.

Ønsker du å støtte matutdelingen? 

Ta kontakt i innboksen på Facebooksiden til Hurdal Frivilligsentral, send mail til frivilligsentral@hurdal.kommune.no eller sms til 41265725.

Ønsker du å donere penger til matutdeling, kan du sende ønsket beløp til
Vippsnummer: 711484

 

 

Følgetjeneste/transport

Trenger du en hjelpende hånd for å komme deg til lege, tannlege eller på butikken? Kanskje du ikke har bil men trenger å komme deg fra A til Å?

Vi har frivillige som kan hjelpe deg med skyss fra A til Å, det være seg å bli med deg i taxi eller ved å kjøre deg i egen bil.

Dersom den frivillige bruker egen bil betaler du en egenandel til vedkommende på kr 50,- (gjelder innad i Hurdal). Egenandelen betales direkte til den frivillige.

Ta kontakt med frivilligsentralen på 99777533 dersom du trenger hjelp. Ta gjerne kontakt noen dager i forkant, da er det lettere for oss å finne en frivillig som kan hjelpe.

 

Ferieaktiviteter for barn og unge

Frivilligsentralen arrangerer gratis aktiviteter i sommer-, høst- og vinterferie for barn og unge i Hurdal. Vi kan tilby et variert utvalg aktiviteter for barn og unge fra 1. trinn og opp til 19 år. Aktivitetene arrangeres i samarbeid med Hurdal kommune.

Les mer om tilbudet her.

 

 

 

 


Publisert: 20.08.2019 10:39:33
Sist endret: 20.05.2022 11:42