Innhold

Benjamin Warin

 

 

Utdanning

Utdannet ved BA (Hons) Photography, Film and Television, Napier University of Edinburgh og har i ettertid tatt Praktisk pedagogisk utdanning(PPU). 

Erfaring

Lærte å spille trommer og gitar i sin oppvekst og spilte trommer i forskjellige band gjennom den tiden. I voksen alder har han lært å spille bass og har spilt gitar i et par forskjellige countryband. Benjamin har undervist i Hurdal kulturskole siden 2005, med trommer, gitar, bass og band. For tiden holder han å lære seg å spille tverrfløyte. 

Motivasjon

Å dele sin kunnskap med elever slik at de kommer seg videre i spillinga si synes han er veldig tilfredsstillende. Han blir motivert når eleven er motivert, og prøver alltid å finne ut hvor motivasjonen til eleven ligger og jobber utifra det. Elever som viser at de er villige til å jobbe for å oppnå sine mål gjør han veldig motivert for å gjøre det han kan for å hjelpe de med det.

Kontaktinfo:

E-post:benjamin.warin@hurdal.kommune.no

Tlf: 48137456

 

Kaia Georgieva

Kaia

Utdanning

Fullført kordirigent utdanning i Sankt Petersburg, Russland.

Erfaring

Jobbet som rektor i kulturhus for barn og ungdom i Sofia, Bulgaria. Jobbet i mange år som frilanse musiker. Jobbet som organist i Ål i Hallingdal og fra 2001 jobbet i Hurdal som piano, sanglærer og organist. Har vært dirigent av Con Vita koret i Nannestad

Kontaktinfo:

Epost: kaiag@online.no

Tlf: 99040609

 

Hege Kvande Knai

Hege

Utdanning

Hege er 31 år og har en bachelor i historie og en bachelor innen helse-og sosial hvor hun også jobber fast på dagtid.

Erfaring

Begynte i korps når hun var 10 og har spilt siden, med noen få års pause. Er nå leder for og medlem i Hurdal Flis og Messingblås. Hovedinstrument er saksofon, men mestrer flere andre instrumenter. Hege engasjerer seg veldig for mangfold og mestring. I musikken er det plass til alle😊

Kontaktinfo:

Epost: hege_kknai@hotmail.com

Tlf: 40468278

 


Publisert: 24.08.2020 13:44:24
Sist endret: 15.10.2020 20:29