• Stolpejakten er i gang.

Det er klart for Stolpejakten i Hurdal

• Informasjon om skoletransport

Smitteverntiltakene medfører noen nye reisevaner for elevene

• Gjenåpning av skole

I løpet av uke 22 skal alle elever tilbake på skolen.

Les saken »

• Gradvis gjenåpning av skole og barnehager

Regjeringen besluttet 7. april en gradvis gjenåpning av barnehager og skole etter påske.

Les saken »

• Eksamen for 10.trinn og videregående skole er avlyst.

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

• Refusjon av utgifter til kommunal barnehage og SFO

Hurdal kommune innførte 12.03.20 stengning av barnehager og SFO av smittevernhensyn, gjeldende fra 13.03.20. Det betales ikke for perioden barnehagen/SFO har stengt grunnet koronaviruset.

• Foreldre slipper å betale for barnhage og SFO

Foreldre slipper å betale for barnehager og SFO i perioden de er stengt grunnet koronaviruset.

• Foreldrebetaling barnehage og SFO

Detaljer tilknyttet foreldrebetaling for barnehage, SFO og Kulturskolen i avstengningsperioden, må kommunen avklare med nasjonale myndigheter.

Les saken »

• Pysjfest på skolen eller i barnehagen

Arrangerer du overnatting for lag, klasser, barnehager, foreninger, konfirmanter eller andre grupper?

Publisert: 14.12.2016 12:40:51
Sist endret: 14.12.2016 22:05